HTML

filmblog

Ez a blog bárkinek szól aki szereti a filmeket, szeret moziba járni vagy otthon filmezni. Lesznek elemzések, hírek, egyebek régi és új filmekről egyaránt.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Üdvözlet!

2009.10.25. 20:10 :: bées

Ez az első bejegyzésem. Remélem a blogomnak lesz értelme, lesznek látogatók és hogy sok ember fogja itt jól érezni magát. Magamról annyit hogy a kedvenc filmem a Terminator sorozat első és második része. Két remek film a harmadik se rossz de már nem az a színvonal. A negyedikről a Terminator Megváltásról meg inkább nem is írnék mert össze se lehet hasonlítani még a harmadik résszel sem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 Bár mind két boríton Arnold Schwarzenegger szerepel, a filmben más remek színészek is részt vettek. Hogy egy két nevet soroljak: Michael Biehn, Linda Hamilton, Edward Furlong, Earl Boen, Robert Patrik stb.
A filmről most nem is akarok többet írni, majd lesz róla részletes elemzés.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmzone.blog.hu/api/trackback/id/tr451474583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása